Cliente

Our clients

z

Ascultăm atent

Cînd lucrăm cu clienții noi ascultăm foarte atent toate cerințele.

Propunem idei

Noi deobicei propunem idei noi și interesante. Soluții complexe, dar unde trebuiește soluții simple.

Lansarea

După finalizarea proiectului noi suntem deschiși pentru idei a moderniza și a extinde proiect.

Lucrăm cu clienți

Noi lucrăm cu clienți vechi asupra proiectului în domeniul supportului și update.

Expiriența noastră

Noi avem expiriența în diferite domenii IT. De la design și application design și implementation și pînă la dezvoltarea sistemelor complexe ca CRM.

  • Application Design 80%
  • App Development 90%
  • Customer Support 70%
  • Outsourcing 90%
BC ”VictoriaBank” S. A.

BC ”VictoriaBank” S. A.

despre noi:

“SolproAcces” SRL a devenit partenerul nostru în anul 2010, pe parcursul perioadei de colaborare, compania a furnizat băncii echipamente adiționale pentru POS-terminale, precum și serviciile în domeniul deservirii tehnicii al acestora. Confirmăm Calitatea înaltă a produselor și serviciile prestate de către această companie și o putem declara ca fiind un bun partener de afaceri.
Minesterul Mediului

Minesterul Mediului

despre noi:

Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea cu compania “SolPro-Acces” SRL. Compania dată pe parcursul anilor 2011-2012 a participat și a cîștigat mai multe licitații organizate în cadrul Ministerului Mediului.
“SolPro-Acces” SRL fiind prestator de servicii IT, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit cele mai bune opțiuni și soluții conform solicitărilor noastre.
Ministerul Mediului, recomandă ferm compania “SolPro-Acces” SRL, ca fiind un partener profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa în crearea soluțiilor IT.
Apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.
BC ”MoldindConBank”

BC ”MoldindConBank”

despre noi:

”Toate lucrările se efectuiază în timp, exact în termenii negociați și cu calitatea corespunzătoare. Angajații companiei se isprăvesc cu obligațiile sale. Suntem mulțumiți de colaborarea cu SolPro-Acces și putem să o recomandăm ca un partener sigur și responsabil”.